Super early

IMG_8227 IMG_8242

Här sitter jag och äter lite smyg frukost när dom är och rastar hästarna i bergen. Klockan är innan sju och det är lite små kallt i luften. Om ni kanske undrar varför jag inte ligger kvar under täcket så blev jag väckt av att det trampades in 628734592365 personer som skulle låna vårt lilla hus. Det ska vara en plåtning här idag och herregud vad allt är planerat in i minsta detalj med olika människor. Så kan man inte säga att det går till när jag tar mina bilder 😉 Tror det stod cirka 40 olika skor, 8 olika hårsprayer, 3 olika bord med mat till arbetarna osv.. Jättespännande och se! Jag som älskar att hålla på med kameran och har min duktiga pappa på sidan om så nu är jag taggad på att komma hem och fota massa recept. Dock bygger vi om köket hemma nu så får hålla ut med att fota där! Det har varit lite knepigt och få till inlägg i rätt tid för er där hemma om jag ska vara ärlig. Som nu när jag skriver detta har vi kvällsmys framför brasan och jag har precis packat allt för att åka hem i morgon efter frukost. Känner mig jättedeppig men jag är väldigt tacksam för allt fantastiska på den här semestern <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!