Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Chia-gurt

IMG_8370IMG_8372IMG_8374IMG_8375IMG_8378IMG_8381IMG_8390IMG_8396IMG_8398

Godmorgon eller goodmorning! Japp, jag är fortfarande kvar i L.A… Pappa bad mig spana på min biljett innan jag skulle gå lägga mig i fredags för att se vilken tid vi behövde åka till flyget lördag morgon. Lyckliga jag hade tagit helt fel dag! Så där satt vi och skålade te för en extra dag.. Jag som redan hade gjort inlägg och att jag vart deppig för att lämna allt det här underbara. Så i morse när jag vaknade hade jag redan packat allt och behövde inte tänka på det. Det blev en mysig frukost ihop och ska visa vad jag gick på efter det.. Någonting jag inte gjort förut iaf! Här är en chiapudding som jag gjorde kvällen innan med mandelmjölk och cocos nektar. Annars vanligt krämig yoghurt som delas av innan chia-puddingen kommer med müsli. Det kallas parfait 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind