Chia-gurt

IMG_8370 IMG_8372 IMG_8374 IMG_8375 IMG_8378 IMG_8381 IMG_8390 IMG_8396 IMG_8398

Godmorgon eller goodmorning! Japp, jag är fortfarande kvar i L.A… Pappa bad mig spana på min biljett innan jag skulle gå lägga mig i fredags för att se vilken tid vi behövde åka till flyget lördag morgon. Lyckliga jag hade tagit helt fel dag! Så där satt vi och skålade te för en extra dag.. Jag som redan hade gjort inlägg och att jag vart deppig för att lämna allt det här underbara. Så i morse när jag vaknade hade jag redan packat allt och behövde inte tänka på det. Det blev en mysig frukost ihop och ska visa vad jag gick på efter det.. Någonting jag inte gjort förut iaf! Här är en chiapudding som jag gjorde kvällen innan med mandelmjölk och cocos nektar. Annars vanligt krämig yoghurt som delas av innan chia-puddingen kommer med müsli. Det kallas parfait 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!