New-moon-meditation

_MG_0955 _MG_0959 _MG_0965 _MG_0975 _MG_0981 _MG_1052

Hur coolt?! Krypa in i ett tält med den mest gripande musiken och ha meditation. Det här gör dom varje gång det är nymåne. Tackar moder jord, fader himlen, våra änglar och gudarna! Typ det häftigaste jag upplevt inom meditation. Jag har inte testat på det många gånger men just idag fick jag se det på ett nytt sett. Vi skrev på lappar det vi hade som ”önskemål” med oss själva om framtiden. Jag kan dela med mig ett av ordet jag önskar att jag tar med mig. Styrka i både kropp och själ. Att jag tar hand om det både nu och efter min graviditet i kroppen men även psykiskt! Så där låg jag med sex andra tjejer och tackade allt fint vi har runt om oss och den helt fantastiska läraren masserade oss alla i nacke och huvud.. Ska erkänna att jag fortfarande har ont så stark hon var! Och det fick jag känna på efter också, det var dags för självförsvar! Skulle kunna besätta så mycket om dom båda vi gjorde men jag säger bara WOW. Till alla tjejer som var med och läraren som satt och spelade trummor när vi gjorde det vi hade blivit tillsagda att göra. Hej träningsvärk och onda nacke nu är jag redo för att flyga hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Finns det en lank till denna meditation? Eller finns det for allmänheten 🙂

  sara 2015-03-24 18:47:17
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Hej Sara! Tyvärr var nog detta bara för vänner till dom på ranchen.. men är du i L.A borde det finnas på fler ställen helt klart, så sök runt lite! Hörde du musiken som var till? Ganska härlig och ha på medan man bara stryker nu här hemma 😉 Lycka till!

   foodjunkie 2015-03-25 15:49:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!