EAT ME

IMG_8351 IMG_8357 IMG_8358 IMG_8359 IMG_8361

Nämen! Här står en chiapudding och vill bli uppäten. Synd bara att den inte är just här nu känner jag bara. Jetlag så vakna klockan fyra och aphungrig.. Vill inte väcka min fina kille som hade en överraskning till mig igår när jag kom hem. Ska visa sen vad det var. Och så förstår ni nog lite mer varför ja väntar med frukosten 🙂 Jag ska nog beställa hem den här kokos-nektarna jag visat er nu lite för gånger kanske. Helt grymt god och gick att använda till mycket. Som i denna har jag bara chiafrön, mandelmjölk och kokos-nektar. Tydligen odlar U.S.A helt enormt mycket mandlar eller kanske mest i världen och köper man ekologiska så smakade dom verkligen annorlunda till skillnad från våra torra.  Ni kanske hör att jag är lite hungrig, ligger och drömmer om saftiga mandlar och lite grinig för våra här hemma är torra! En chia-pudding till frukost är inte torrt iaf, men tänkt att att verkligen bita (och bita och bita osv)  i er dom små bollarna, det är då dom utsöndrar allt det bra dom har i sig 🙂 Godmorgon förresten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag brukar lägga mandlar i vatten över natten för att få dem saftigare. Tack för en bra blogg, en vitamininjektion för både kropp och sinne.

  Linnea 2015-03-25 16:53:15
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vilken bra knep, bästa tipset ju:) Tusen tack. Kan jag göra och tipsa alla om ju. Synd bara att man inte kunde smaka genom datorn ibland så du kunde få lite av vitaminerna på riktigt 😉 Men du gjorde mig väldigt glad! Kram

   foodjunkie 2015-03-25 17:46:21
   Svara
 • haha blir supernyfiken vad det var för överraskning!? haha

  ISA 2015-03-24 12:11:25 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Vill bara titta in här och säga hur fantastisk jag tycker din blogg är! 🙂 Ger mig (och massor av andra) megamycket inspiration och motivation till att testa nya hälsosamma och spännande recept. Är verkligen superglad och tacksam för att du är en sån suverän glädjespridare! Fortsätt som du gör, älskar din blogg! Puss och massor av lyckönskningar till dig! 🙂

  Astrid 2015-03-24 08:45:33
  Svara
  • Svar på Astrids kommentar.

   TACK FINA DU ASTRID! Nu gjorde du mig väldigt glad och lite piggare från min jetlag 🙂 Min önska är verkligen att ge inspiration att nyttig mat inte alls är tråkig och svår! Och vill verkligen inte sluta för en sekund med alla era fina kommentarer! Men lova säga till om det är någonting du vill att jag ska göra recept på! PUSS, KRAM OCH TACK<3

   foodjunkie 2015-03-25 15:58:07
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!