Sweden vs Los Angeles

IMG_8625 IMG_8633 IMG_8636 IMG_8637 IMG_8643 IMG_8646

Här blev sista middagen i L.A och som jag bara måste tipsa er om. Vitfisk, kokade och hackade ägg, brynt smör och riven pepparrot!! Väldigt svenskt och det var det också. Vi var och hälsade på våra familjevänner som bott där i 15 år nu. Alltid lika mysigt och komma hit, känns som en liten svensk idyll i L.A.. lite svensk tenn inredning och annat som känns som hemma. Och titta vilken söt valp dom fått hem. Älskar när man känner att pälsen/huden och tassarna är för stor för den lilla kroppen. Oliver valpen älskade också vår förrätt, så fort Rikard vände ryggen var han uppe och smakade lite av tonfisken. Det bjöds nämligen på tonfisk, rostade sesamfrön och sjögräs innan den goda huvudrätten. Typiskt att jag inte kan äta råfisk, men det smakade utsökt och steka den med 🙂 Hade tänkt att härma med den goda middagen snart för är fortfarande sugen och så ni kan få ett mer tydligt recept!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!