TBT

_DSC2404 _DSC2437 _DSC2470 _DSC2486 IMG_8715 IMG_6611 IMG_6708 IMG_6716 IMG_6722 IMG_8726

En liten torsdags ”throw back”. Hade en del bilder på djuren kände jag som jag inte lagt upp.. Dom alla har ju verkligen en egen personlighet! Så häftigt och se, men inget man märker kanske om man varit där en snabbis men nu fick jag lära känna dom lite mer. Som den där stor vita hunden ”Snoopy”, inte ”snoppy” som min pappa skrev, honom vakna jag av sista dagen stående med rakt ovanför mig. Tung som bara den och inget djur fick ju vara i sängen men han trampa på där och la sig fint på min huvudkudde. Gullig, kände att jag länga hem till lite närhet. Och ser ni bilden på alla nybadade hästar som springer till stranden för att rulla sig.. eller den mini mini kolibrin jag fånga på bild. Och det är inte varje dag man sitter och chillar mot en dvärg-åsna! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!