Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TBT

_DSC2404_DSC2437_DSC2470_DSC2486IMG_8715IMG_6611IMG_6708IMG_6716IMG_6722IMG_8726

En liten torsdags ”throw back”. Hade en del bilder på djuren kände jag som jag inte lagt upp.. Dom alla har ju verkligen en egen personlighet! Så häftigt och se, men inget man märker kanske om man varit där en snabbis men nu fick jag lära känna dom lite mer. Som den där stor vita hunden ”Snoopy”, inte ”snoppy” som min pappa skrev, honom vakna jag av sista dagen stående med rakt ovanför mig. Tung som bara den och inget djur fick ju vara i sängen men han trampa på där och la sig fint på min huvudkudde. Gullig, kände att jag länga hem till lite närhet. Och ser ni bilden på alla nybadade hästar som springer till stranden för att rulla sig.. eller den mini mini kolibrin jag fånga på bild. Och det är inte varje dag man sitter och chillar mot en dvärg-åsna! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind