Fanny Moe levererade en helt tokgrym middag igår! Tusen tack för den fina rara vän! Här har vi en som man varit lite smått avundsjuk på då man ser hur den lilla tjejen äter, äter och äter onyttigt efter onyttigt och ingenting händer. Men här handlar det ju om balans igen, hon red varje dag och därefter blev det plus minus noll med maten. Nu har hon dock slutat rida och har börjat tänka på vad hon äter. Ni ska bara veta hur gott detta var! En jetlagad virrig gravid jag vad på väg till gravidyogan och när jag kom fram slutade det 17.30 och inte började 17.30.. så om jag vart glad när all den här maten serverades 🙂 Tänkte på er och frågade självklart efter recept så ni kan göra i helgen. Hon sa att hon började göra bröd på just detta recept och testat nu och göra pizza på det. SUVURÄNT var det!
• 3 ägg
• 7 dl mandelmjöl
• 1 msk fiberhusk
• 2 tsk bakpulver
• 1 tsk salt ( godare med lite extra)
Vi gräddade först botten på pizzan sedan på med allt, och hälften gjordes med pesto utan tomatsåsen vilken blev en riktig höjdare! På tal om höjdare så efterrätten som hon hade förberett kom insmygandes efter man blivit proppmätt. Båda två får fem stjärnor av fem stjärnor. Ni får testa vad ni tycker 🙂
• philadelphia-ost blandat med kvarg.
• smält vitchoklad och blanda ihop allt och toppa med physalis
Låter ljuvligt för smaklökarna 🙂 men mandelmjölet ska va deciliter va?
Det var verkligen en fröjd för dom 🙂 Fast oj oj nu måste jag inte och ända.. inte matskedar såklart, TACK snälla du! Får väl skylla på en virrig gravid med jetlag :/ KRAM
SLUTA!! jag orkar inte vad gott!! hunger!
Det var verkligen GRYMT GOTT och enkelt att slänga ihop 😀
MUMS! 🙂 hur länge i ugnen och hur många grader? :*
Väldigt MUMS var det 🙂 Oj juste det borde jag skriva dit.. Vi improviserade lite men, 250 i cirka 10 minuter på första gången med brödet, sen 275 grader i max tio minuter till med allt gott på 🙂 Smaklig måltid!