A foodi salad

IMG_8886 IMG_8893 IMG_8894

En stor matig sallad 🙂 Eller ja ta det man har hemma och det blir bra! Varit och flängt som en dåre idag och musten för att åka och handla så man kunde göra något mer fredags liknande tog slut vid tanken att sätta sig i bilen. Här hemma var den ingen som klaga så det var ju tur. Då tänkte jag att det lika gärna kan vara ett tips till er som kanske inte heller har krafter kvar en fredag kväll för att ordna en mer avancerad middag. Eller såklart att lägga på minnet och göra en annan dag 🙂 För jag sitter mätt och glad i magen just nu. Kommer ni ihåg det där med ett leende på magen? Äta så hela kroppen och sinnet mår bra!

Koka små delikatess potatisar, ägg och haricoverts. Banka ut en kyckling- filee och krydda. Sätt på ugnen på 225 grader. Stek en yta på kycklingen i smör och låt den sedan bli saftig i ugnen. Lägg bland sallad i botten, och skär upp strimlor av paprika, rödlök, svartkål, broccoli, körsbärstomater och päron. Gjorde en dressing på olivolja, balsamico, citron, salt och peppar. Smaklig måltid och trevlig kväll till er alla fina! Träffa ändå tre av er idag och blir så glad när ni kommer fram och säger hej 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!