Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A foodi salad

IMG_8886IMG_8893IMG_8894

En stor matig sallad 🙂 Eller ja ta det man har hemma och det blir bra! Varit och flängt som en dåre idag och musten för att åka och handla så man kunde göra något mer fredags liknande tog slut vid tanken att sätta sig i bilen. Här hemma var den ingen som klaga så det var ju tur. Då tänkte jag att det lika gärna kan vara ett tips till er som kanske inte heller har krafter kvar en fredag kväll för att ordna en mer avancerad middag. Eller såklart att lägga på minnet och göra en annan dag 🙂 För jag sitter mätt och glad i magen just nu. Kommer ni ihåg det där med ett leende på magen? Äta så hela kroppen och sinnet mår bra!

Koka små delikatess potatisar, ägg och haricoverts. Banka ut en kyckling- filee och krydda. Sätt på ugnen på 225 grader. Stek en yta på kycklingen i smör och låt den sedan bli saftig i ugnen. Lägg bland sallad i botten, och skär upp strimlor av paprika, rödlök, svartkål, broccoli, körsbärstomater och päron. Gjorde en dressing på olivolja, balsamico, citron, salt och peppar. Smaklig måltid och trevlig kväll till er alla fina! Träffa ändå tre av er idag och blir så glad när ni kommer fram och säger hej 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind