Easter inspo

Pa¦èskfest med Lisas bakelser PicMonkey CollageIMG_7077IMG_7026 IMG_7016 IMG_7012 IMG_7007 IMG_1613 IMG_1612IMG_7047sidjfIMG_7088 IMG_7083

Nu är det faktiskt bara 4 dagar kvar till skärtordagen så inte bara för att pigga upp denna gråa söndag med färger så tänkte jag visa er vad vi gjorde för påskigt förra året. Här är lite backstage bilder hemifrån mig från det som var med nu i tidningen ELLE mat & vin som jag satt och bläddrade vid middagen. Titta vad fint Lisa har backat!! Man kan säga att det är mycket förberedelser för en liten plåtning. Bara att vara ute i god tid är en sak. Det här var mer än ett års sedan vi hade fullt hus hemma med allt möjligt fint som min mamma som jobbar som stylist plockat ihop. Allt från nyheter och roliga påsk inspirerade ting där Tina Nordqvist målat en duk för plåtningen. Så kom mäster bakerskan Lisa med helt dom mest väldekorerade och goda bakelserna, recepten hittar ni på hennes blogg! Jag har bara på äggtoddyn som mamma gjorde;

• 6 st äggulor

• 1 dl + 1 msk råsocker

• 1 msk rom eller konjak om man vill.

Vispa äggulorna och sockret hårt tills teddyn är ljus, fluffig och pösig, nästan vit. Smaksätt eventuellt med rom eller konjak. Strö över lite råsocker på toppen innan servering. Så här satt jag, min syster Frida och Lisa och götta i oss en hel del gott medan Anne Nyblaeus fotograferade 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Var är din ursnygga tröja köpt?

  Pauline 2015-04-01 19:30:03
  Svara
  • Svar på Paulines kommentar.

   Det är en väldigt gammal, som du ser har jag inte ens magen där 🙂 men måste ändå tipsa om Uniqlo, där har dom alla cashmire tröjar du kan tänka dig fast för en bra peng. Det som är lite tråkigt nu bara är att det är sommartid nu och det finns dock bara sen när hösten kommer så håll ut. Och den är som typiskt inte här i Sverige heller.. :/ KRAM och glad påsk!

   foodjunkie 2015-04-02 12:17:31
   Svara
 • Ursnygg tröja på dig!!! Var kommer den ifrån?

  paulinaP 2015-04-01 14:08:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!