Pajamas all day.

IMG_9073 IMG_9080 IMG_9082

Här hemma låter det som vinden ska ta med sig huset och regnet tvättar bilen utanför.. Lite mysigt och bara krypa ner under en filt så här en söndag! Försöker att inte titta på den gråa, asgråa, svingråa, apgråa, pissgråa himmelen.. Så ingen av oss ville ens gå och handla. Bella hunden är nog mest glad, finns ingen latare än henne när det kommer till regnigt väder! Summan av kardemumman av detta är att det blev ett ihop plock till en tidig lunch här hemma. Enkelt och gott med uppskurna grönsaker som avokado, tomat och paprika. Ugns-grillad surdegs skiva med räkröra och ett kokt ägg. På strimlade jag bara balsamico, olivolja salt och peppar. En liten toast-skagen fast på eget vis..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!