Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunday treats

IMG_9217IMG_9223IMG_9225IMG_9226IMG_9232IMG_9240IMG_9250IMG_9251IMG_9258IMG_9261IMG_9287

Helt perfekt blev det för oss här hemma med tiden då vi åt en tidig och inte allt för mättande lunch. Så vi kunde äta ett helt lass med pannkakor nu vid middags tid.. eller iaf nu när man ställt om klockan blev det ju middagstid. Lite bra för mig för när jag fotar maten vill jag att det ska vara ljust. För att ta bilder på mat med blixt blir inte lika smaskigt på bild som i verkligheten. Som det här vi åt nu, mammas hemma gjorda pannkisar, s-m-a-s-k-i-g-t! Måste tipsa er om en helt grym fyllning. Håll i er! ………. ( trumslag )

• 1/2 pressad citron

• 1/2 riven citron- skal

• ljus ekologisk sirap ( eller agave sirap)

• kokos flingor

Blanda det till en helt urgod liten sås. Stek bacon och sist men inte minst i denna fantastiska fyllning till pannkakan – keso 🙂

Vi hade lite annat också som val till fyllning som jordgubbar, rostade valnötter och pistage nötter, mammas björnbärs marmelad och stelna äpple i kanel. Både mysigt och sitta och äta när man sitter och plockar ihop sina egna favoriter och sen att det blir så olika. Som ni också ser så spana jag lite i en tidning som ni ska få se mer om snart, men ni kanske anar lite varför 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!