Sunday treats

IMG_9217 IMG_9223 IMG_9225 IMG_9226 IMG_9232 IMG_9240 IMG_9250 IMG_9251 IMG_9258 IMG_9261 IMG_9287

Helt perfekt blev det för oss här hemma med tiden då vi åt en tidig och inte allt för mättande lunch. Så vi kunde äta ett helt lass med pannkakor nu vid middags tid.. eller iaf nu när man ställt om klockan blev det ju middagstid. Lite bra för mig för när jag fotar maten vill jag att det ska vara ljust. För att ta bilder på mat med blixt blir inte lika smaskigt på bild som i verkligheten. Som det här vi åt nu, mammas hemma gjorda pannkisar, s-m-a-s-k-i-g-t! Måste tipsa er om en helt grym fyllning. Håll i er! ………. ( trumslag )

• 1/2 pressad citron

• 1/2 riven citron- skal

• ljus ekologisk sirap ( eller agave sirap)

• kokos flingor

Blanda det till en helt urgod liten sås. Stek bacon och sist men inte minst i denna fantastiska fyllning till pannkakan – keso 🙂

Vi hade lite annat också som val till fyllning som jordgubbar, rostade valnötter och pistage nötter, mammas björnbärs marmelad och stelna äpple i kanel. Både mysigt och sitta och äta när man sitter och plockar ihop sina egna favoriter och sen att det blir så olika. Som ni också ser så spana jag lite i en tidning som ni ska få se mer om snart, men ni kanske anar lite varför 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!