Salad ala Mira

IMG_9048 IMG_9053 IMG_9055 IMG_9065

Trevligare middag än så här är ju svårslaget en helt dimmig, ruggig, blåsig, regnig och kall måndag. Mira bjöd på lax-sallad! Inte bara lax utan en varmrökt sådan med allt möjligt gott i. Till den var den en senapsdressing. Vi satt och titta gamla bilder och även tränings bilder och halleluja vad jag är taggad på att komma igång sen. Just nu klassar jag mig själv som en soffpotatis än en allert tränings diggare. Älskar att bara ha rört kroppen men just nu är det någon annan här inne som rör på sig mer än mig.. Låter urtråkigt jag vet och jag har bokat mitt första gravidyoga pass till imorgon! Ska bli kul och träffa en drös andra med stora magar och få inspiration! Så att ge inspiration som ni vill ha beach 2015 har jag varit usel på att ge, ber om ursäkt och hoppas recepten kunnat locka mer. Som just detta! Nyttigt och fylld med vitaminer och omega 3 fetter.

• Vitkål

• Spenat

• Edamame bönor

• Selleri

• Rostade valnötter

• Varmrökt lax ( från Lidl)

Dressing : Olivolja, basamico, senap, vitlök, salt och peppar

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Men åh, så gott det ser ut. VI åt varmrökt lax med potatis igår och fick rester över. Tror det får bli en sån här typ av sallad ikväll men kanske med lite avokado, tomat, röd paprika, röd lök och något mer färgglatt som livar upp lite från allt det gröna!
  Underbara bilder!

  Kram!

  Jessica Sundberg 2015-04-01 07:18:51 http://familjensundberg.se/blog/
  Svara
  • Svar på Jessica Sundbergs kommentar.

   Det är ju helt perfekt ju! Ha rester och ordna något sånt gott! Vad kul att du dela med dig och fick inspiration här. Akta dig så du inte åker på någon luring idag, 1 april.. KRAMAR

   foodjunkie 2015-04-01 11:18:30
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!