Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Broms

IMG_9371 IMG_9369 IMG_9360IMG_9342IMG_9344 IMG_9347 IMG_9352 IMG_9348 IMG_9356IMG_9338

Så här nice, eller dunder- nice lunch dejt hade jag idag! Började med att man kom in i ett hav av påsk fina blommor. Jag ville bara lägga mig och mysa i den där högen av fjädrar.. Men fick mysa med min älskling Lisa istället. Vi skulle ut och traska runt djurgården men det kom en regnskur, den kacklade vi igenom och helt plötsligt var klockan dags för min gravid-yoga som började 17.00. Då förstår ni kanske att det blev en väldans lång lunch 🙂 Måste tipsa om den goda maten.. Satt och smått dreglade över Lisas Lax Sashimi sallad som innehöll mango • avokado • koriander • sesamfrönt • cashew • soya och ingefära dressing. Själv satt jag och smaska i mig min favorit Kalixlöjrom langos •gräddfil • rödlök • gräslök. Jag älskar LANGOS, så tänk er glädjen när jag såg att det fanns istället för att jag inte kunde äta råa laxen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!