Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Broms

IMG_9371IMG_9369IMG_9360IMG_9342IMG_9344 IMG_9347 IMG_9352IMG_9348IMG_9356IMG_9338

Så här nice, eller dunder- nice lunch dejt hade jag idag! Började med att man kom in i ett hav av påsk fina blommor. Jag ville bara lägga mig och mysa i den där högen av fjädrar.. Men fick mysa med min älskling Lisa istället. Vi skulle ut och traska runt djurgården men det kom en regnskur, den kacklade vi igenom och helt plötsligt var klockan dags för min gravid-yoga som började 17.00. Då förstår ni kanske att det blev en väldans lång lunch 🙂 Måste tipsa om den goda maten.. Satt och smått dreglade över Lisas Lax Sashimi sallad som innehöll mango • avokado • koriander • sesamfrönt • cashew • soya och ingefära dressing. Själv satt jag och smaska i mig min favorit Kalixlöjrom langos •gräddfil • rödlök • gräslök. Jag älskar LANGOS, så tänk er glädjen när jag såg att det fanns istället för att jag inte kunde äta råa laxen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind