Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fish Taco Dinner

IMG_9387IMG_9389IMG_9390IMG_9380IMG_9392IMG_9406

Om det är någon som sitter och klurar inför middags-maten så kan ni tänker er en extra gång på denna fisk- taco 🙂 Riktigt gott och lätt att slänga ihop. Kanske inte den mest nyttiga bröden men ser ni att dom är som hårda fast mjuka? Ni kanske t o m har testat dom men för mig var dom nya och jag gillade dom! Istället för köttfärs blev det torskrygg i tacosen. Vi köpte torskryggen djupfryst och skar den i små små delar, det går lika bra med torskfilee. Stekte den i smör och hade i taco krydda. Fast knepet för att få till den härliga smaken nu är att göra en marinad på soya, riven ingefära pressad pressad lime. Efter man stekt ihop fisken med taco kryddan ha på marinaden. Sen kan man ju leka fritt vad man vill ha i och vad man är sugen på. Jag gjorde en koriander guacamole och en varm salsa( tomat sås med chili och lök). Tips är ju att ha fint hackad rödlök, gurka och paprika som lite bas ingredienser till fisken 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry