Sharing is caring

IMG_9752IMG_9761 IMG_9764 IMG_9766 IMG_9772 IMG_9786 IMG_9791 IMG_9792 IMG_9806

Lördags-godis-dags 😀 Här har vi den sjukt goda vit-choklad- moussen som jag blev bjuden på förra veckan! Har inte riktigt kunna släppa den och ville själv bjuda på den. Ett hett tips till er på en enkel och inte allt för onyttig efterrätt. Kanske t.o.m väckte en liten craving nerv i mig som jag inte alls trodde skulle komma. Jag har inte alls tyckt söta ting varit intressant utan tvärt om. Men det vändes nog efter denna goda mousse 🙂

• Kvarg

• Philadelphia-ost

• Vit choklad

Smält chokladen och blanda ihop kvargen och philadelphia-osten. Rör ihop och ställ in i kylen. Lät den blir kall och ha sedan på lite härliga bär eller frukter. Så fräscha som möjligt, så helst inte banan 😉 Kram till er

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Ooh, låter jättegott! Lika kvaniteter eller hur mycket av varje använde du? 🙂
    Tack för en bra blogg!

    Carolin 2015-04-09 12:40:22 http://trilifeinsweden.wordpress.com
    Svara
    • Svar på Carolins kommentar.

      Hej Carlin! TUSEN TACK! Den är helt ljuvlig, såg nu att jag missat skriva mått. Men det beror på hur många man är. Fast ta hälften, hälften av kvarg och philadelphia- osten för att få rätt konsistens och sen en smaka av med den vita choklad för att bestämma själv hur söt man vill ha 🙂 Och ställ in ett tag i kylen sen efteråt 🙂 Trevlig helg!

      foodjunkie 2015-04-10 12:51:49
      Svara
  • Hej edita! Älskar din fantastiska blogg. Jag skulle gärna vilja ha en L.A guide då jag snart ska åka dit. tips om ställen att bo på och måsten att besöka och äta

    Lina 2015-04-05 11:21:40
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

      Hej Lina! Tack snälla du, ska ju faktiskt göra en! Så håll utkik 🙂 Men jag har inte så bra tips tyvärr på ställen att bo då jag har vänner där.. :/ Men hoppas den kan ge dig lite iaf! KRAM och glad påsk!

      foodjunkie 2015-04-05 13:22:43
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!