Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Joe & the Juice

IMG_0032IMG_0034IMG_0038

Titta vad jag hann med idag, en bästis lunch på Joe & the Juice. Helt galet vad dom ploppar upp många nya av sina ställen överallt känns det som nu. Jag klagar inte utan tvärtom då jag har ett litet begär av deras grymt goda ”spicy tuna” smörgås. Gillar ni inte stark kan man få den utan jalapenos och avokado istället. Vet jag efter idag då Lisa och jag är helt olika i starkhets grader på mat. Det är ju det som är kul, att vi alla är så olika. Och på tal om olika så ska jag testa någonting nytt i dagarna som jag hoppas ni läsare kommer följa med på. Ni kommer både få se och förstå snart 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry