Bruschetta in the making

IMG_0140 IMG_0144 IMG_0152 IMG_0169 IMG_0175 IMG_0187PicMonkey CollageIMG_0191

Här får ni bilder under själva tillverkningen av dessa goda bruschetta. Jag älskar det här, men boka inte in någon dejt och ät dessa innan. Men perfekt att bjuda på för det kan ju inte finnas någon som inte gillar dessa. Men se då till att ni äter dom ihop och det är pga v-i-t-l-ö-k-e-n! Börja med att skär upp tomaten men viktigt att gröpa ur det vattniga i. Dela upp i mindre bitar och ha i en skål där du ska blanda i olivolja, salt peppar och pressad vitlök. Ha brödet i ugnen, medan du fixar med tomaterna, så det blir så pass krispigt att ni kan ta en till vitlöks klyfta och ”smörja” in brödet med. Ha på den den goda tomatmixen och skär upp tunna (helst buffel) mozzarella att toppa med. Nu ska den in i ugnen igen men bara så att mozzarellan smälter över och det ska ni såklart få se bild på men ville ge receptet först 🙂

• Surdegsbröd

• 4 st Tomater

• 1-3 Vitlök

• 1 Mozzarella

• Basilika

• Salt, peppar oliv-olja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!