Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bruschetta

IMG_0200IMG_0204IMG_0206IMG_0210IMG_0211IMG_0214IMG_0226IMG_0237

Så, nu är den både tillverkad, lagad, fotad, uppäten och uppe på bloggen! Hann få upp hur man gjorde den medan den låg och gjorde sig redo i ugnen för min mage. Nu kan man verkligen säga att jag har bulle i min ugn 😉 Jag kunde varken hålla mig med den kommentaren eller med att få äta upp den. Den är nämligen som godast när den är varm för då är osten så där som man vill ha den. Jag skrev som sagt receptet i inlägget innan och hoppas jag inte glömde något nu när jag var så sugen. Tyckte det gick så smidigt och lägga upp direkt då jag hade min lilla mamma som assistent idag! Nu är hon på både ett balett pass och ett streetdance pass på SATS och jag är så avundsjuk, både att få dansa och träna. Får se om min kille bjuder upp mig till dans imorgon när han kommer hem.. har ju iaf min egna diskokula 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry