Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bruschetta

IMG_0200IMG_0204IMG_0206IMG_0210IMG_0211IMG_0214IMG_0226IMG_0237

Så, nu är den både tillverkad, lagad, fotad, uppäten och uppe på bloggen! Hann få upp hur man gjorde den medan den låg och gjorde sig redo i ugnen för min mage. Nu kan man verkligen säga att jag har bulle i min ugn 😉 Jag kunde varken hålla mig med den kommentaren eller med att få äta upp den. Den är nämligen som godast när den är varm för då är osten så där som man vill ha den. Jag skrev som sagt receptet i inlägget innan och hoppas jag inte glömde något nu när jag var så sugen. Tyckte det gick så smidigt och lägga upp direkt då jag hade min lilla mamma som assistent idag! Nu är hon på både ett balett pass och ett streetdance pass på SATS och jag är så avundsjuk, både att få dansa och träna. Får se om min kille bjuder upp mig till dans imorgon när han kommer hem.. har ju iaf min egna diskokula 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind