Bruschetta

IMG_0200 IMG_0204 IMG_0206 IMG_0210 IMG_0211 IMG_0214 IMG_0226 IMG_0237

Så, nu är den både tillverkad, lagad, fotad, uppäten och uppe på bloggen! Hann få upp hur man gjorde den medan den låg och gjorde sig redo i ugnen för min mage. Nu kan man verkligen säga att jag har bulle i min ugn 😉 Jag kunde varken hålla mig med den kommentaren eller med att få äta upp den. Den är nämligen som godast när den är varm för då är osten så där som man vill ha den. Jag skrev som sagt receptet i inlägget innan och hoppas jag inte glömde något nu när jag var så sugen. Tyckte det gick så smidigt och lägga upp direkt då jag hade min lilla mamma som assistent idag! Nu är hon på både ett balett pass och ett streetdance pass på SATS och jag är så avundsjuk, både att få dansa och träna. Får se om min kille bjuder upp mig till dans imorgon när han kommer hem.. har ju iaf min egna diskokula 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!