Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fresh almond

IMG_0106IMG_0115IMG_0122IMG_0124IMG_0125IMG_0129

Så här nyfiken vart jag i butiken idag… Färska mandlar? Hur häftiga och ludna små bollar är dom inte från början 🙂 Visste inte jag. Ni vet som aprikoser är, så ludna är dom och typ så mjuka också. Testade att öppna en och kändes som jag förstod vad man gör mandel olja av. Nu ska jag bara klura ut någonting kul och göra av dessa.. Någon som har något tips? Får visa er sen vad det blev 🙂 Men visst är det konstigt att det redan är torsdag imorgon.. Jag längtar även fast tiden gått fort för min andra halva kommer hem igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • I Iran är dom jätte populära som sommarfrukter, man saltar dom och äter dom som dom är! Supergott.

    Ez 2015-04-10 22:11:32
    Svara
    • Svar på Ezs kommentar.

      Vad kul och höra, fick samma tips av min Iranska killkompis 🙂 Tack snälla och hoppas du haft en bra helg!

      foodjunkie 2015-04-12 10:22:26
      Svara
  • Jag pressar färsk citron/lime över dem och låter dem stå och dra minst en halvtimme. Sedan salt ét voila!
    Obs skippa inte saltet.

    Saki 2015-04-08 23:49:21
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry