Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fresh almond

IMG_0106IMG_0115IMG_0122IMG_0124IMG_0125IMG_0129

Så här nyfiken vart jag i butiken idag… Färska mandlar? Hur häftiga och ludna små bollar är dom inte från början 🙂 Visste inte jag. Ni vet som aprikoser är, så ludna är dom och typ så mjuka också. Testade att öppna en och kändes som jag förstod vad man gör mandel olja av. Nu ska jag bara klura ut någonting kul och göra av dessa.. Någon som har något tips? Får visa er sen vad det blev 🙂 Men visst är det konstigt att det redan är torsdag imorgon.. Jag längtar även fast tiden gått fort för min andra halva kommer hem igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • I Iran är dom jätte populära som sommarfrukter, man saltar dom och äter dom som dom är! Supergott.

    Ez 2015-04-10 22:11:32
    Svara
    • Svar på Ezs kommentar.

      Vad kul och höra, fick samma tips av min Iranska killkompis 🙂 Tack snälla och hoppas du haft en bra helg!

      foodjunkie 2015-04-12 10:22:26
      Svara
  • Jag pressar färsk citron/lime över dem och låter dem stå och dra minst en halvtimme. Sedan salt ét voila!
    Obs skippa inte saltet.

    Saki 2015-04-08 23:49:21
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman