Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fresh almond

IMG_0106IMG_0115IMG_0122IMG_0124IMG_0125IMG_0129

Så här nyfiken vart jag i butiken idag… Färska mandlar? Hur häftiga och ludna små bollar är dom inte från början 🙂 Visste inte jag. Ni vet som aprikoser är, så ludna är dom och typ så mjuka också. Testade att öppna en och kändes som jag förstod vad man gör mandel olja av. Nu ska jag bara klura ut någonting kul och göra av dessa.. Någon som har något tips? Får visa er sen vad det blev 🙂 Men visst är det konstigt att det redan är torsdag imorgon.. Jag längtar även fast tiden gått fort för min andra halva kommer hem igen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • I Iran är dom jätte populära som sommarfrukter, man saltar dom och äter dom som dom är! Supergott.

    Ez 2015-04-10 22:11:32
    Svara
    • Svar på Ezs kommentar.

      Vad kul och höra, fick samma tips av min Iranska killkompis 🙂 Tack snälla och hoppas du haft en bra helg!

      foodjunkie 2015-04-12 10:22:26
      Svara
  • Jag pressar färsk citron/lime över dem och låter dem stå och dra minst en halvtimme. Sedan salt ét voila!
    Obs skippa inte saltet.

    Saki 2015-04-08 23:49:21
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand