Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hungry soul

IMG_0459IMG_0461IMG_0465IMG_0474IMG_0482IMG_0487

Godmorgon! Här hemma sover dom som små söta björnar fortfarande och jag kunde inte hålla mig med att äta frukost. Då kanske ni undrar vem som tog bilden på när jag skar upp jordgubben.. det var min kille som vakna och var törstig. Tror bilden togs mer i sömnen 😉 Det har varit en väldigt rolig helg kan man säga. Ska visa er vart jag hamnade igår. En väldigt otippad men trevlig resturang är det jag pratar om. Men på tal om trevligt, hur mycket älskar man inte när man får den smälta honungen i gröten! Mamma har alltid gjort så sen vi var små, lagt i en stor sked honung i den varma gröten. Visst är det de mest enkla som kan vara det godaste ibland. Som denna gröt.. Jag använde salt å kvarns havre och kokade ihop med vatten, torkade tranbär, skivade i dadlar och lite salt. Toppade med pumpakärnor, valnötter och jordgubbar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Mums! Havregrynsgröt är min absoluta favoritfrulle, men jag äter den väldigt plain. Endast med lite kardemumma och kanel på (som jag har på när gröten är i skålen och sedan trycker ned kryddorna i gröten), ingen mjölk eller något annat ”tjafs” 😉 Dock har jag i en äggvita när jag kokar gröten då blir den så härligt krämig och god! 😀

    Elin 2015-04-12 13:45:56
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry