Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Luzette

IMG_0531IMG_0533IMG_0535IMG_0545IMG_0549IMG_0550IMG_0561IMG_0564IMG_0570IMG_0571IMG_0578IMG_0584

”Luzette ligger i en fantastisk lokal med högt i tak och fin genomströmning av ljus. Ett modernt brasserie med inspiration från klassiska restauranger i äldre centralstationer såsom Le Train Bleu på Gare du Lyon i (Paris) och Oyster Bar på Grand Central Station (New York). I likhet med dessa restauranger har vi velat skapa en härlig miljö som ger tillfälle till avkoppling och en känsla av lyx, i en annars väldigt aktiv omgivning.” 

Lånade denna text från deras hemsida för tyckte den passade in så bra. Luzette är restaurangen som jag och mina fin aväter var på igår. Den har bar funnits i någr månader men jag hade hört bra om den och vi var nyfikna och se vad det var. Det började med att jag fick ett mms på mobilen av Charlotte och frågade om det var verkligen var där vi skulle äta. Just nu bygger dom om utifrån och andra sidan kommer man in från central stationen och man ser bara takeoway. En väldigt snygg sådan iofs men innanför den är restaurangen. Och wow, vilket gömt ställe, mat och mina fina vänner! Vi pratade ikapp och trodde det kunde bli mycket gravid då två av oss är det och bröllops prat då ena precis gift sig och andra ska men tvärtom och hoppas inte resten av restaurangen hörde vad vi prata om 😉 Så tips om ni vill ut och testa ny resturang är denna oas i central stationen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry