Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sunny lunch on the balcony

IMG_0987IMG_1016IMG_1011IMG_0990

Idag invigde jag balkongen (!) med en fräsch lunch. Såg årets första humla flyga förbi och gräslöken har börjat växa i år igen. Som ni vet redan så bor vi ju hos min mamma nu så det är hon som har gröna händer och inte jag.. tyvärr! Men man vet aldrig, kanske vänder en dag och det jag planterat kommer år efter år.. precis som humlorna 🙂 Den var inte så värst intresserad av mig lunch som jag var. Tycker det är så gott och ha sötpotatis i. Ett tips till er som inte gillar quinoa och för oss som gillar variation. Skala potatisen, skär upp i bitar och ha i ugn med olivolja, salt och peppar på i cirka 15 minuter. Jag passade på att lägga in två små sparrisar som låg och väntade själva i kylen på mig. På tal om lite svåra ting som det är med att hålla växter vid liv så tycker jag det är lite krångligt att få till bra matbilder i en stark sol. Någon som har tips på det? Mitt egna tips är att ställa det i skuggan 😉

• Sötpotatis

• Blandsallad

• Paprika

• Gurka

• Rå broccoli

• Rostade pumpakärnor

• Rödlök

• Fetaost

Dressingen tycker jag är god om man gör med balsamico till detta men min var slut så fick ta det krämig varianten och använda mig av ljus vitvins vinäger och citron, vilket gjorde iaf inte att maten såg så svart ut av balsamicon.. Men till er så skulle jag hellre använt det och olivolja, salt och peppar men altid gott med lite citron i dressingen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry