Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Clean tuna

IMG_1197IMG_1201IMG_1202IMG_1206IMG_1213IMG_1219IMG_1223IMG_1232

Hoppla nu kan jag gå igen! Tack Per naprapat, det första jag gjorde var såklart att gå och se vad kylen hade att erbjuda min till lunch 😉 Så förutom all stödtejp som sitter på min rygg så sitter jag mätt och belåten efter denna goda tonfisk sallad. Själva huvud- ingrediensen är nog svårt att klura ut för er men ett hett tips! Det kanske t o m kommer låta lite dumt nu men solroskärnor och pumpafrön är det… rostade! Jag använde mig av en burk tonfisk och en drös med frön i. Och dom ska hällas i när dom är varma så dom lämnar av sig så mycket smak som möjligt. Medan dom ligger på plattan och rostas så hackade jag ner lite rödlök, majonäs, citron, små broccoli bitar, salt och peppar. Viktigt att jobba in allt i tonfisken så det blir mycket smak av allt. Jag ville inte ha för krämig röra av tonfisk så därför valde jag bara lite majonäs. Till detta blev det kokt potatis, ägg, bland- och romansallad 🙂

• 1 burk tonfisk

• 1/3 dl solroskärnor & pumpakärnor

• 1/2 citron

• 1/2 rödlök

• 2 msk majonäs

• 1 dl broccoli

• salt & peppar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • mums tonfisk är verkligen räddaren i nöden ibland. Men det är väldigt gott!! Jag brukar ha med det som lunch till jobbet och en sallad till det med spenat, broccoli, champinjoner, rödlök, gurka, sparris och lite groddar. Smaklökarna jublar!

  Elin 2015-04-16 17:34:44
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Vad god och hälsosam lunch du får till! 🙂 Det är så lätt och behändigt och ha med sig tonfisk, även om att det inte luktar ljuvligt när man öppnar men det trollas fort bort. Hoppas du får en fin helg!

   foodjunkie 2015-04-17 15:39:02
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind