Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Brunch power

IMG_1364IMG_1368IMG_1373IMG_1376IMG_1380IMG_1386IMG_1390IMG_1393

Här laddades det upp inför fotbollsturneringen imorse. Lite smått och gott blev det så jag skulle kalla det här brunch och inte frukost. Men i USA är väl detta inte ens en frukost, vart är äggen och bacon tänker väl dom.. Vi tog stek halloumi, zuccihini och potatis istället 🙂 Och toppade med mynta tee! Precis vad dom här hemma var sugna på efter gårdagen middag på Napolyon, har ni varit där? För er kött- ätare så tänkte jag tipsa om deras oxFIlè PRoVEncAlE, alla satt nämligen och ”mmmmmm” mellan varje tugga och min kille tar jämt den men han blir jämt lika besviken när det bara är vi för man måste dela den på två. Så tänk på ett ta med er en om ni vill ha den 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Mums! Ser så gott ut! Jag har aldrig gillat någon ost särskilt mycket (jag vet, jag var den enda på fritids som alltid bar hade smör på smörgåsen och hemma har jag alltid haft skinka på smörgåsen. Haha! Den enda svensken som inte gillar ost!) men halloumi kan jag tycka är gott!

  Men amerikanarna tycker ju att våran huvudrätt är en förrätt så att de inte tycker att det där är en frukost är inte så konstigt 😉 Plus att de skulle sakna juicen, där det finns SÅ mycket vitaminer 😉

  Elin 2015-04-19 17:37:21
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Vilken tur gulliga du!
   Hehe, det låter lite som min kille. Han är också lite känslig när det kommer till ostar. Men halloumi går bra 🙂

   foodjunkie 2015-04-20 10:27:38
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry