Countdown

IMG_1158 PicMonkey CollageIMG_1168

Nu är vi uppe i glada Hudik hos min farfar. Hunden leker med katten, min kille med farfar och hans bilar och jag och farfars flamma pratar förlossningar och hur allt var förr i tiden. Häftigt och höra allt tycker jag! Kan säga att jag känner mig lugnare med allt nu.. tips till alla er som väntar barn, prata med dom äldre – det har ju fungerat även om man bodde långt ute på landet och mannen var ute på arbete och redan hade 13 syskon 🙂 Idag är det nämligen 30 dagar kvar.. Det har varit en pysslig vecka med allt smått och gulligt som tvätta och stryka alla mini kläder. Jag ska uppfinna ett mini strykjärn har jag kommit på. Den där lilla dräkten är en av många fina som min lilla farmor har stickat ihop, på tal om att vara uppe hos farfar nu. Och för er som ska planera en baby shower, så fick jag två block som dom gjort. Både jag och mamma och satt och go grinade dagen efter till frukosten när vi läste. Ena är papper på 1- 13 år som dom tagit ett varsitt och skrivit en hälsning till vår lilla flicka ska få läsa varje födelsedag och den andra är hälsningar till mig <3 Så mycket kärlek i något så litet! Kram till er alla och snart nästa inlägg blir ett jätte gott recept på kvällsmat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Ja Edita det var oss ni fick brevduvor av eller rättare sagt av min son som brukade åka ner till er på vattenfestivalen.

    Monica 2015-04-20 16:03:05
    Svara
  • Hej! Ser att du är hos din farfar, du får ta med honom och kika förbi hos oss någon gång när du är här uppe. Du var tonåring när vi träffades sist.

    Monica 2015-04-20 09:45:36
    Svara
    • Svar på Monicas kommentar.

      Hej hej, nu är jag tyvärr i hemma i Stockholm igen, men hade gärna kommit förbi annars! Men du måste hjälpa mig, Monica.. var det ni som vi fick brev- duvor av?

      foodjunkie 2015-04-20 10:18:40
      Svara
  • Hej fina du! Så härlig läsning – du har det häftigaste som finns framför dig. Min lille skit bestämde sig att han hade bråttom ut, av olika omständigheter så åt jag trombyl vilket jag skulle slutat med 2 veckor innan beräknad förlossning.. Min lille kom 6 veckor för tidigt och pga trombylen kunde jag bara ta lustgas som smärtstillande.. Det är inspirerande och höra hur det var förr – tänk att papporna inte fick vara med inne förr, pappan är ju ett fantasitkt stöd och skönt ha någon att skälla på när det är ”jävligt” hihi.. Ta till vara på varje sekund för det är häftigt att föda barn 🙂 lycka till snart har ni era lilla hos er och ingenting blir sig aldrig mer likt, det blir så mycket bättre!

    Petra 2015-04-19 12:22:50
    Svara
    • Svar på Petras kommentar.

      Hej gulliga du. Hoppas inget allvarligt varför du åt just trombyl! Och att det inte gjorde för ont med endast lustgas.. Super women! Jag blir så imponerad av alla som fött känner jag för börjar bli mer och mer skraj.. men det hör väl till kanske. Men kan säga att det finns ingenting som jag längtat så mycket efter att få göra, vill bara få träffa vår prinsessa nu!! Och det kan jag inte tänka mig att göra utan pappan, så helt galet som du säger att man behövde göra det utan förr.. TUSEN tack för du delade med dig och ditt tips om att ta vara på varenda sekund! <3 KRAM

      foodjunkie 2015-04-20 10:25:04
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!