Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Coffee

IMG_1483IMG_1490IMG_1491IMG_1494IMG_1496

Godmorgon måndag morgon! Kaffet är väl det första som kommer upp i tankarna när man vaknar just en måndag. Vi haft haft en halv lugn helg så är väl halv seg idag men mycket att stå i. Fast tänk vad kaffe kan göra, nu är jag redo kan man säga! Har ni sett på nyheterna att kaffe är bra för oss tjejer för att motverka hemska bröst- cancer? Hörde t o m  att vissa inte bryr sig om vare sig kärlek eller sex, bara de får sitt kaffe……. Kaffe är inte beroendeframkallande. Fast vissa kan få huvudvärk, om man inte får sin kopp kaffe. För att kunna dricka föör mycket kaffe och dö skulle du behöva dricka 100 koppar.  Vi är ju så olika när det kommer till kaffe, vissa kan bli stirriga av bara en kopp. Dessutom kan det var olika varje gång och det är just koffeinet som vi blir så av. Som finns även i te, som innehåller mycket antioxidanter. Vitt och grönt te är minst jobbat så för att dricka te för hälsans skull så välj te och kaffe utan koffein. Men tips är att alla bör dricka både kaffe och te – för hälsans skull! 🙂 Ni vet ju bara hur mycket te asiater dricker innan och efter mat och hur gamla dom blir..

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind