Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Koloni

DSC_4485DSC_4488-2DSC_4490DSC_4489-2DSC_4494

Här sitter hon min sköna böna! Och äter lax skål på Koloni med mig 🙂 Har ni varit på Koloni? Ett perfekt kryp in på Biblioteksgatan enligt mig. Mycket mat för pengarna, och inte vilken mat som helst. Dundergod och bara ekologiskt. Tur att jag fick låna Lisas kamera så jag kunde visa er visst 😉 Speciellt den gudomliga skålen som kallas ”O” som är lätt att komma ihåg – oooo så gooott!  Även om man brukar säga att det är sällskapet som gör det så har jag testat denna flera gånger och själv. Vi satt och babbla ikapp efter att ha varit och tittat lite bebis kläder och Lisa visade mig även att BlondinBella fått sin dotter nu… som jag har suttit och glädje grinat efter hennes förlossningsberättelse <3 Underbara laxiga dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind