Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Double love

IMG_2134IMG_2136IMG_2138IMG_2139 (1)IMG_2147IMG_2153IMG_2155IMG_2160IMG_2169

Okej lets do this säger jag bara.. Byter blogg och föder ett barn! Här satt jag idag och säg i mig bebismys och info från världens fräschaste mamma, kan ni tänka er att hon födde tvillingar för 6 veckor sedan.. Galet och helt magiskt! Tänk att få två av det finaste du kan skapa. Nu klagar jag inte utan jag är bara mäktigt imponerad av henne. Skrev förut att jag skulle träffa någonting som jag aldrig träffat, det kanske lät lite konstigt men jag menar just tvillingar. Har inte det i min närhet så häftigt att få hålla dom små. Det skulle gärna tips som att hålla om men nu är det ju mat jag tipsar om 😉 Och måste bara visa er detta ställe som jag själv aldrig hade varit på, Gysinge. Mitt i stan utan att kännas som det, Linnegatn/Styrmansgatan inne på gården där bakom boulbanan ! Vi satt ute i solen mellan några träd och åt den mest goda skagen-salladen med löjrom på. Hur gott är det inte med löjrom, ett sånt bra sätt att lyxa till en rätt på tycker jag. Ska visa er en sådan imorgon. Nu ska jag flytta över sista inläggen till nya bloggen som blir på ( trumslag………) METROMODE 😀 Vi ses där imorgon hoppas jag! Massa kärlekskramar till er som hittat hit under detta år. Nu går vi mot nya äventyr 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry