Kvällens middagen, mamamia vad gott. Sitter fortfarande mätt och belåten! En go mat och go mage helt enkelt. Som ni ser har jag tagit bild hur det egentligen ser uppifrån när jag tar bild på tal om go mage 🙂 Kan inte minnas sist jag åt fiskpinnar. Lite väl länge sen tycker jag.. det är ju för gott. Vi köpte dom stora fiskpinnarna, inte dom småttingarna som man åt när man var liten. Dessa var sprödbakade torsk- filéer, enkla att hitta i frysdisken hoppas jag. Sen hade vi små delikatess potatisar som jag kokade till, men glöm inte att lägga i lite smör i kastrullen sen efter vattnet är borthällt ;). Om ni fick suget nu så måste ni försöka hitta denna goda remoulad- sås från Erik Lallerstedt. Till det gjorde jag en greksallad, men inte med lök i för att den inte skulle ta över smaken. La även i lite broccolini och sparris i ugnen. Så väldigt svenskt med fiskpinnar och potatis tycker jag, så det blev helt enkelt dagens middags tips med en grekiska salladen 🙂