Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Greece vs Sweden

jksfhIMG_2016IMG_2013IMG_2007PicMonkey CollageIMG_2030IMG_2053

Kvällens middagen, mamamia vad gott. Sitter fortfarande mätt och belåten! En go mat och go mage helt enkelt. Som ni ser har jag tagit bild hur det egentligen ser uppifrån när jag tar bild på tal om go mage 🙂 Kan inte minnas sist jag åt fiskpinnar. Lite väl länge sen tycker jag.. det är ju för gott. Vi köpte dom stora fiskpinnarna, inte dom småttingarna som man åt när man var liten. Dessa var sprödbakade torsk- filéer, enkla att hitta i frysdisken hoppas jag. Sen hade vi små delikatess potatisar som jag kokade till, men glöm inte att lägga i lite smör i kastrullen sen efter vattnet är borthällt ;). Om ni fick suget nu så måste ni försöka hitta denna goda remoulad- sås från Erik Lallerstedt. Till det gjorde jag en greksallad, men inte med lök i för att den inte skulle ta över smaken. La även i lite broccolini och sparris i ugnen. Så väldigt svenskt med fiskpinnar och potatis tycker jag, så det blev helt enkelt dagens middags tips med en grekiska salladen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry