Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Im a live

IMG_1848IMG_1850IMG_1856IMG_1857IMG_1863IMG_1883IMG_1886IMG_1888IMG_1893IMG_1951

Hej alla underbara läsare! Guess hows back, back again 😉 Min dator! Hade hundra planer att ta mig in till bygg koaset i vår lägenhet idag för att hämta hem den stationära datorn till mamma, men min kära kille satt uppe hela natten så vakna och kunde nu lägga upp och säga att jag lever! Vilken höjdar måndag. Sol, ganska varmt, frukost, frisör tid och DATOR! Allt och alla blommar och det ska även mitt hår nu få göra.. Gör mig lite fin dagen till ära då jag faktiskt ska byta portal. Ska berätta mer om det idag men hoppas ni inte blir besvikna. Samma innehåll kommer det vara om inte lite mer och snart får jag dessutom börja träna. Så sund balansen mellan träning, mat och bebis kommer bli ett ny och go energi som jag kommer fortsätta att inspirera med. Kan inte ha börjat bättre än här på Modette och är jättetacksam för alla mina följare som hittade hit genom Modette. Alltid kul och variera sig så får se vad ni tycker. Som min frukost igår, inte varje dag man börjar söndagen med en kokosnöt i handen! Iskall sådan men också ett kap, kostade bara 25 kronor på ICA. Det är ju knappt vad en flaska kostar.. Lycka jag som älskar kokosvatten! Kram till er alla så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand