Dream combo

IMG_4601 IMG_4607 IMG_4614

 

Det här med små krispiga, smakrika, kalla, fräscha, salta ting…. Mmmmmm så gott så man ler! Har ju nämnt att jag älskar när det är enkelt. Detta kan inte blir enklare. Så härligt och bara ställa fram, antingen när man är sugen, framför filmen, innan maten eller innan träningen. Gurka består ju mesta dels av vatten men rädisan har däremot en rad av olika hälsoeffekter. Så inte bara att man kan få lite energi innan träning så är den bra för hjärtat, levern och magen. Men framför allt då att den hjälper till att frigöra fetter. Så snaska på ni 🙂 Som här har jag endast sköljt av, saltat och pepprat. Och dessa på ihop gifter sig i munnen! Sen tycker jag att det ä någonting speciellt med gurka, den luktar så gott i hela köket!

English; A perfect snack to have when the craving comes in or in front of the movie or before dinner and training. Radish has many health effects, the stomach, liver and heart, but also to free fats. Happy eating! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mums! Gurka är en stor favorit hos mig, äter det som snacks lite för ofta för att det ska anses vara normalt… En liten craving utan att vara gravid (japp- är HELT säker!) men isbergssallad kan jag oxå sitta och smaska på utan problem.
  Men ja, bra kombo med rädisor och gurka. Gott till grillat säger mina smaklökar 😉

  Elin 2015-05-01 22:48:52
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hahah ”(japp heeel säker)”.. Din kropps behöver säkert vätska, det brukar vara så att man är sugen på det omedvetet när kroppen har ha begär. Utan att vara gravid 😉 Nu är det ju bra ting du går runt och smaskar på men har du torra läppar och så så köp hem resorb och drick en om dagen 🙂 Och helt klart ska det testas nu när grillningen sätter, tack för tipset 😉 Kram

   foodjunkie 2015-05-02 10:14:27
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Hmm, tror nog bara att jag tycker det är gott(?) för är noga med att dricka tillräckligt med vatten… Haha, men det finns ju konstigare cravings som tur är, så jag är nog inte så konstig ändå 😉

    Elin 2015-05-02 13:14:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!