Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sourdough

IMG_1667

 

Härliga bröd.. Japp jag är fast i bröd fällan. Det är verkligen min craving nu. Men det är bara 19 dagar kvar till beräknad förlossning och jag njuter till fullo! Som här – en rostad surdegs- smörgås med en skiva ost, stekt ägg, ekologiska små körsbärs tomater, egenodlad gräslök med lite flingsalt på! Äter som sagt lite andra tider och även storlekar på måltiderna nu för att hålla mig i schack 😉 Nu ska jag åka och handla till Valborgs middagen ikväll, och smart att äta någonting innan en nyfiken själ tågar in i matvarubutiken! Fast jag har redan införskaffat stora bamse räkor som ni ska få se vad jag ska göra vad av. Glad Valborg på er så länge! Och tänk på nu på att bränna allt gammalt ikväll och fira in våren ordentligt 🙂

English; I have found that I have cravings for bread. There are 19 days left on mu pregnancy and I enjoy to the fullest. Today is May Day and we are celebrate the spring, and goodbye to bad old habits. I’ll make a lovely dinner with jumbo shrimps 🙂


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hehe, jag har också gått och blivit lite brödberoende nu under graviditeten. Inga större fara på taket direkt 🙂 Jag har dock lite mer än 19 dagar kvar…typ 10 veckor!

  Madde 2015-05-05 14:37:08 http://pixiebob.blogg.se
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Vad kul, Massvis med grattis, till bebisen såklart och inte brödberoendet 😉 Jag tänkte inte först på det för det vart en vana och handla hem bröd och alla fråga mig vad jag hade fått för craving och det har varit mer syrliga ting men det ha kommit och gått fast brödet har jämt funnits kvar 😉 Härligt och få unna sig lite tycker jag vi är värda 🙂 LYCKA TILL MED ALLT OCH KRAM

   foodjunkie 2015-05-06 11:36:38
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry