Blueberry

IMG_2576 IMG_2588 IMG_2611 IMG_2620

 

 

 

Nu tänkte ni säkert jahapp blueberry när ni såg överskriften.. Sex stycken har hon på sin tallrik och vill säg att det räcker som dagligt intag av vitamin.. ? Även om jag önskar att jag kunde ordna fram det så kan jag tyvärr inte trolla. Men vem vill inte frossa blåbär 🙂 Leva som en björn och smaska blåbär mest hela dagarna.. Dom måste ha en väldens fin hy där under all päls och det är ju därför dom ser så bra. Kan inte vara lätt och ha dom stora tassarna och plocka någon sånt litet annars 😉 Det var faktiskt inte just blåbär jag skulle skriva om utan Blueberrys Green Granola! Den är smaksatt med spirulina, päron och hampafrön och torkas på så sätt att den blir denna underbara färg. Vi som ska tänka på att äta grönt 🙂 Godmorgon förresten! Nu ska jag och kulan möta Frida, min lillasyster och hämta pappan Baloo på flyget. Jiho!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!