Easy and slow

IMG_2861 PicMonkey Collage IMG_2864

 

Hur tur har inte jag.. Men mina smörgås cravings och det öppnas upp nya Joe & the Juice lite här och där 😉 Mellan allt man ska hinna med på en dag så blev den en mysig lunch med Lisa och Evelina som hade med sin söta dotter. Efter fick de med mig på  en raskt promenad… dom tycker nog förövrigt att den var i sloooomoootion medan jag och mina förverkar jobbade på som aldrig förr. Nu ska jag gå och handla lite inför middagen som jag ska visa er sen vad det blir 🙂 Är det någon som vill ha något speciellt recept så lova säg till? Och har ni tips på hur man får ut sin lilla bebis är jag tacksam från tår ut i hårstråna <3

English; Today I had time for a lunch with my sweet Lisa and Evelina at Joe & the Juice, lucky me that has cracings for sandwiches! Then tried walking a little quick walk to hope that a little baby in my belly to come out in my arms instead .. It is actually two weeks away so no stress but you have tips so do I welcome them. And do you want to have any special recipes, ask me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hej!
    Jag vill också tacka för en superbra blogg! Allt ser så gott ut:) Jag undrar hur du tänker kring kosten under graviditeten. Själv är jag i femte månaden och det känns som att jag äter allt som kommer i min väg, och skulle helst inte vilja att det slutade med 30 kilo plus;) men till min fråga, har du något bra tips på att hålla sig någorlunda i schack? Och om du har tränat något under graviditeten, vad i så fall? Jag önskar dig allt lycka till med bebben! 🙂

    Emilia 2015-05-10 19:55:45
    Svara
    • Svar på Emilias kommentar.

      Hej Emilia! Grattis till er, och tusen tack för din komplimang! Vad kul, då är du i den perioden som är som roligast, man är pigg och lycklig så ta vara på det nu! Jag förstod det inte riktigt när folk sa det till mig men nu när tiden går i slomotion och man är bara tung i kroppen hur man än sitter och vill bara ha sin bebis i famnen så förstår jag precis. Man gick ju runt som ett lyckligt levande ljus och tyckte all mat var god. Sen är det såklart lätt att hamna i fel fack när man väl börjar. Så försök börja morgonen men frukt, som nu när vattenmelon, bär och aprikoser finns. Sen tar du frukosten så blir det inte lika mycket att det onyttiga. Och kroppen kommer att vilja ha det fräsha mer än det andra som hjärnan gärna vill ha. Men självklart ut och röra på sig, det är bra för blodcirkulationen ner till moderkakan så barnet få i sig allt bra 🙂 Jag gick mycket på yoga och gjorde dom övningarna jag kunde och tagit promenader så ingen hårdträning faktiskt. LYKCA TILL med allt och bara fråga mig vad du vill 🙂 Kram

      foodjunkie 2015-05-11 11:07:51
      Svara
  • Hej!! Måste först och främst tacka för fin blogg – den är så himla bra! Läser den varje dag. Recepten och bilderna är verkligen otroliga.

    Jag skulle önska om två saker; 1. ett recept på någon typ av hälsosam brownie. Gärna med bönor som bas och utan raffinerat socker. Har svårt att hitta något bra. 2. Ett litet presentationsinlägg på din blogg. Typ vem du är och så vidare. Skulle vara kul.

    KEEP UP THE GOOD WORK, och lycka till med barnafödandet

    Minna Torstensson 2015-05-06 15:19:14
    Svara
    • Svar på Minna Torstenssons kommentar.

      Hej Minna! 1000000 TACK för din kommentar och komplimang! Blir så rörd och speciellt för att du följer den och då kan hitta inspiration! Jag älskar att ta bilder så det passar ju ihop med all färgglad mat man äter.
      Har ett gott bön recept på brownie, så det lovar jag kommer upp till helgen! Och presentation om mig själv kan ju vara jättebra nu när jag har bytt portal också så tack för det tipset. Ordnar jag inom kort!

      TUSEN TACK IGEN, nu får tiden gärna vara inne för bebisen 🙂

      foodjunkie 2015-05-06 15:47:06
      Svara
  • Vore kul med något recept på vegetarisk soppa. Har sett att rödbetssoppa blivit populärt men har inte hittat något bra recept. gärna något glutenfritt o mjölkfritt bröd till!

    Kram

    Lovisa 2015-05-06 15:07:55
    Svara
    • Svar på Lovisas kommentar.

      Vad kul att du skriver just soppa, jag gjorde en nu ska kommer upp. Dock inte rödbetsoppa men det gör jag gärna 🙂 med ett härligt bröd till, så håll utkik! KRAM

      foodjunkie 2015-05-06 15:43:32
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!