Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Asplund goes Malibu Farm

IMG_3306 IMG_3322 IMG_3364 IMG_3366 IMG_3382 IMG_3383kjghjg PicMonkey CollageIMG_3400aksjhdksjhdaskjhdfsjgfIMG_3398

 

Vet inte vart jag ska börja. Det var bara så mycket kul.. Att bok realsen var just på Asplund där jag jobbade för något år sen var ju för mig såklart extra kul. Träffa alla glada som jag jobbade med och såklart mina coola chefer som styr allt där. Heja heja och fortsätt göra det ni gör! 🙂 Sen att det doftade ljuvligt hela vägen utanför och man kom in till över hundra personer som stod och ville smaka allt är ju såklart det bästa. Eller kanske inte det bästa, det är var ju att pappa och Helene såg så glada ut! Stod och skrev autografer i varje bok och kramades i kapp med alla 🙂 Själv såg jag en annan liten kul sak, den gröna Asplund bladet som ligger där på bordet har jag fotograferat..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!