DNA

IMG_4266 IMG_4268 IMG_4275 IMG_4286

 

Bilder bilder älskade bilder.. dom här är fortfarande från BB. Det har blivit lite fördröjning i visningar av bilder till er alla pga att jag har ominstallert datorn och inte får in en enda bild på den nu… Vet någon vad som kan ha hänt?

Vill själv så gärna se alla bilder.. det är så häftigt tycker jag och se. Man är ju så mycket på plats och så ser man bild sen blir påmind. Som här när STOREbror besöker MINIsyster. Den stoltheten är svårslagen! Även om han bara är halvbror så var det så ballt, när hon kom ut sa vi båda till varan, ”hon är ju lik Elias”.  Sen har hon pappas lockiga hår 🙂 Som ni förstår var det inget mat, eller recept att leverera från BB men håll ut det kommer. KRAMAR

English; Big Brother visit Mini Sister. The Pride is hard to beat! Even if he is only half-brother, it was so cool, when she came out we both said, ”She is similar Elias” . Then she has father’s curly hair! As you can imagine, there was no food or recipe to deliver from BB but hang in it will come. HUGS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • ”Även om han bara är halvbror”? Vem använder ens det uttrycket idag? Är inte familj vad man gör den till, varesig man delar blod eller inte? Nyfiken på svar! Tack för en underbar blogg och grattis till Vega.

    Teddan 2015-05-22 22:16:12
    Svara
    • Svar på Teddans kommentar.

      Jag syftade mer på att dom var så lika vid födseln.. tycker det var jätteballt! Då t o m hans mamma är japan och att man såg ändå att dom var lika. Så mer att jag pratade gener än familj för där är dom inget annat än hel syskon 🙂 Hoppas det blev mer tydligt ovh du förstår vad jag menar! Tusen tack för din komplimang och gratulationen till vår lilla skatt!

      foodjunkie 2015-05-23 13:52:34
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!