A touch of Greece

IMG_4604 IMG_4647IMG_4654

Γεια σε όλους εσάς τους αναγνώστες υπέροχα! Hej på er alla underbara läsare är precis vad det står där fast på grekiska 🙂 För här kommer det nämligen en maträtt, som är väldans grekisk (enligt mig som inte varit där sen jag var liten…. ) Det är extremt enkelt och precis vad som mina krafter har stärkt sig till. Vill ju inte gå en meter från min lilla skatt. Men energin ska fyllas på och riktig mat är precis vad en kropp som gjort sitt livs mest underbara och kraftfulla maraton behöver! 🙂

  • Gör en tomatsås på krossade tomater, vitlök, gullök, citron, sambal oelek, salt peppar, balsamico, basilika
  • Lägg potatis i ugn ( gott och skvätta lite citron på dom i slutet i ugnen)
  • Torsken ska vara upptinad om den är fryst, salta peppra och pressa lite citron på
  • Häll den varma smakrika tomatsåsen på fisken och pryd den med massa god fetaost och oliver
  • Mys ihop allt detta goda i ugnen i ca, 20 minuter på 225 grader
  • En ruccula sallad är väldigt god till detta

KRAM

English; Make a sauce of crushed tomatoes, garlic, onion, lemon, sambal oelek, salt, pepper, balsamic, basil
Add potatoes in the oven (well and scatter a little lemon on them at the end of the oven)
The cod must be defrosted if frozen, salted pepper and squeeze a little lemon on
Pour the warm flavorful tomato sauce on the fish and neat it with lot of feta cheese and olives
Snuggle together all these good things in the oven for about 20 minutes at 225 degrees
A Ruccula salad is very good to this.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!