SPOILED

IMG_4919 IMG_4922 IMG_4924 IMG_4933

 

Älskade vänner från L.A, hela vägen över atlanten har det sänds kärlek till lilla Vega. Hon har blivit så bortskämd från alla håll och kanter och jag har gråtit glädjetårar dag in och dag ut. Även om hormonerna inte är på plats så tycker jag allt är så häftigt just nu och är så tacksam för allt. Hon gör verkligen allt för första gången! Tänk om man själv kunde det.. Fast det gör jag ju faktiskt jag med, klarat körkortet på att köra barnvagn exempelvis! Eller som en annan helt ny sak som ska ske, vi fick nämligen mamma och bebis-yoga i present! Det var också från en barndomsvän, som faktiskt var på besök här idag. Vilka minnen som kommer upp när man sitter och pratar, och nu sitter jag själv med en liten dotter! 🙂 Ska ställa mig och baka våran jordgubbs-smulpaj som vi gjorde när vi svar små nu..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!