Smoooth smoothie

IMG_4849 IMG_4852 IMG_4857 IMG_4882 IMG_4900

 

Godmorgon från tre tjejer som fått i oss en avokado smoothie! Bella hunden älskar att få smaka speciellt när den är grön och skön. För den här är verkligen skön, helt slät och mjuk. Ibland kan det bero på själva mixern men självklart är innehållet det som är viktigt! Jag är väldigt bekväm med att använda stavmixern men tagit fram den andra nu och smoothie intaget har dubbalts här hemma. Jag var nog kanske inte så sugen på smoothie på slutet av graviditeten, precis som mycket annat som kommit tillbaka. Tänkte att jag skulle dela med mig av hur lilla Vega kom till världen idag så för er som är nyfikna hur vår älskade skatt bestämde sig för att det var dags får hålla utkik. Men även ett härligt söndags recept kommer 🙂

 • 2 st små avokado
 • 1 fryst banan
 • 2 dl fryst mango
 • 3 dl havremjölk

English; 2 small avocados, 1 frozen banana, 2 cups frozen mango, 3 cups oat milk, it is in this soft smooth smoothie. Which both I and my dog loves. I dropped a little craving for smoothie during pregnancy but it is welcome back. Thought to share with you how our little treasure Vega came to earth later today if you are curious so look out.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!