Best company

IMG_5141 IMG_5149PicMonkey CollageIMG_5175IMG_5157IMG_5158

Kan jag säga mer än peppar, peppar ta i trä.. Min ängel har dom mest tacksamma sovrutinerna och jag bara längtar till att det ska bli morgon och vi ligger och kelas i sängen i ca 2 timmar. Efter dessa två timmar hörde jag imorse att det knacka på dörren och där står mina två finaste vänner Lisa och Frida. Kan man ha bättre frukost sällskap.. Även om jag är katastrof på att veta vilken veckodag det är nu så blev detta en helt klart bättre tisdag! 🙂 Kom ut på min tredje lilla runda med barnvagnen och hon verkar gilla den, jag med och det gör Bella hunden med. Hon sitter nämligen i den lilla korgen. Idag var det verkligen ett väder då man tog av sig tröjan kom molnen och hade man det på sig blev det stekhett.. Så satt vi och fikade, på och av med tröjan och åt lite paj. Just när jag tog tuggan på pajen kom jag på att jag har fått frågan om att ge recept på en matig och nyttig paj. Så håll ögonen öppna om ni vill ha det så kommer det inom kort 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!