Fast dish

IMG_4804 IMG_4805

 

Här blev det en dunder sen lunch. Så en väldigt matig och mättande sådan också. Men så enkelt som att bara värma på från gårdagens middag. Hade fått som tips att äta mycket pasta innan förlossningen så jag hade fyllt på med massa olika bönpastor. Här är en ”black-bean” pasta med qourn- färs. Hemligheten med att äta denna måltid är ju permesanosten, precis som när man gör omelett 😉 Det finns ju så mycket som blir godare när man värmer på dagen efter tycker jag, så gör alltid lite extra! Det här smakade verkligen ljuvligt idag. Hade även i oliver (med kärnor), det är så jäkla gott när dom är varma tycker jag!

 • ett paket quorn
 • krossade tomater
 • gullök
 • vitlök
 • sambal oelek
 • tomat puree
 • soya
 • buljong
 • oregano
 • salt och peppar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!