Fuel

IMG_4824 IMG_4827 IMG_4830

 

Här står smoothien på högsta snurr och ni ser ju med kameran vart jag höll hus… Stirrandes rakt ner med hungriga och suktande ögon! Helt galet härligt och faktiskt känna hunger på riktigt igen. Man var mest sugen hela tiden eller inte alls under graviditeten och hann aldrig bli hungrig tycker jag.

Godmorgon förresten.. Nu tänkte jag för mycket på hungern och glömde någonting så viktigt som att önska mina fina läsare en godmorgon! Vet ni ett knasigt tips på hur dagen blir mer produktiv.. Bädda sängen! Så enkelt är det och kroppen och hjärnan är igång. Sen i med bränsle! 🙂 I denna energidryck dvs smoothie är det fryst avokado och banan, citron, cocosvatten, havremjölk och ingefära. Slurp!

 

English; Here is the smoothie at the highest spinning and you see the camera wherever I kept house … staring straight down with hungry eyes!
Good morning by the way .. Now I was thinking too much on hunger and forgot something so important as to wish my lovely readers a good morning! Do you know a crazy tips on how the day will be more productive .. Make the bed! It’s that simple, body and brain is running. Then the fuel! In this energy smoothie it is frozen avocado and banana, lemon, coconut water, oat milk and ginger. Slurp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Skönt att känna hunger på riktigt igen, maten smakar ju faktiskt mycket bättre när man är extra sugen och hungrig. Gäller bara att inte kasta i sig maten som ett hungrigt lejon, vilket jag tyvärr är bra på…
    Det bästa är att vakna hungrig och sen mumsa i sig den perfekta gröten 😀

    Elin 2015-05-27 15:27:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!