Exciting

IMG_5300 IMG_5264

 

Det var väldigt länge sedan jag åt sushi… Som jag har längtat! Man ska ju inte äta råfisk när man är gravid. Måste säga att jag mjukstarta med den råafisken och åt inte sashimi utan spicy tuna från 66 kvadrat. Den var så jäkla god! Och vad skönt det är ibland att äta det man inte själv lagat, även om jag älskar det! Kan bero på att det är väldigt mycket just nu. Det är nämligen nedräkning för inflytt snart. Jag är så taggad, tänk att vi har byggt om allt själva ( eller nja, byggarbetarna har och vi har valt) och snart är det klart! JABADABADO säger vi. Även fast att det har varit helt fantastiskt och få komma hem och landa med älskade Vega hemma hos mamma. Det är något helt annat här, natur och inte mycket trafik.. Så får se hur det känns sen att komma in till stan igen.

Ska se om jag kan hitta före och efter bilder.. Men har faktiskt hört att det är vanligt att vi alla som skaffar barn ska börja sälja bostad eller bygga om. Vi byggde om och sålde bil haha.. Väldigt mycket nytt på G och allt är väldigt spännande! Ska bli väldigt kul med nya köket, få nya superkrafter bakom spisen och hitta ny inspiration i nytt skafferi! Få visa Vega vart hon bor också 🙂 Det här är inte förens nästa vecka så ska njuta av naturen här i helgen och hoppas ni gör detsamma! Ut och ha långa picknickar kanske..

Kram!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad är det för ras på din underbara hund?!?!?!

  jessica 2015-06-03 12:08:07
  Svara
  • Svar på jessicas kommentar.

   Hej Jessica:) Det är en blandras mellan pekignes och chichuhuaha.. helt underbar mix om du letar.. lugn och kramgo!! kram

   foodjunkie 2015-06-03 18:17:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!