Aroma of a baby

IMG_5408 IMG_5414 (1) IMG_5421 IMG_5423 IMG_5431

 

Så här lätt blev denna gråa dag lite mer färgglad! Blev helt tårögd så fint detta var. Man skulle ju nästan kunna tro att det är en Interflora reklam. Men detta stod utanför vår dörr. Öppnade den efter många tjat att vår lilla hund ska gå ut på promenad. Hon vägrar nämligen gå ut i detta väder och speciellt nu när hon ska vara en en millimeter från Vega.. Precis som jag! 🙂

Denna fina bukett med ”navelsträngen” mellan stora Mamma blomma och lilla Bebis blomma luktar så gott men ingenting slår bebis doft! Kan sitta och bara sniffa i mig den hela dagarna!! Gjorde någonting annat som faktiskt doftar gott här hemma igår som stått i kylen i natt. Ska visa er det och ge er recept såklart! Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken underbart vacker bukett!

  Igår var jag på Whole Foods Market i Santa Barbara, köpte en kelp noodles sallad från deras raw food bar. Den var helt ljuvlig. Smakade riktigt mycket, inte alls smaklös som man kan tro att det skulle kunna vara. En fin stark smak som är svår att beskriva. Tänkte höra om du har testat något liknande och isåfall har recept på det?

  Lovisa 2015-05-30 15:38:07
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa!
   Jag håller med dig om buketten 🙂
   Vad kul att du frågar, känner mig hedrad och ska ge dig mitt bästa recept! Så håll utkik och njut lite från mig där i L.A 🙂

   foodjunkie 2015-05-31 21:25:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!