Pannacotta

IMG_5363 IMG_5364 IMG_5367 IMG_5376 IMG_5456 IMG_5458 IMG_5469 IMG_5479 IMG_5481 IMG_5484 IMG_5509

 

Det var just vaniljen som doftade så gott här hemma som jag skrev förut! En hel vaniljstång var det t o m.. Vi gjorde dom här igår för dom blir så goda när dom står och drar till sig i kylen. Om ni gör dessa så tänk på att vara lite i god tid, iaf två timmar i kylen.

 • 3 st gelatinblad som man lägger i lite kallt vatten
 • 3 dl vispgrädde
 • 2 dl turkisk yoghurt /kvarg
 • 1 vanilj stång, dela på stången, skrapa ur den och skär upp i små bitar
 • koka upp och sjuda den i två minuter
 • ha i gelatinbladen och smält dom

När du häller upp dom i små skålar så gör det över en sil, så den blir helt len. Len och god i munnen garanterar jag att den blir då 🙂 Sen kan man toppa dom med olika goda ting och variera med olika smaker.. Vi gjorde en rabarber soppa som ni ska få recept på. Jag ä l s k a r rabarber btw. Så gjorde inte någon annan smak än dessa, men gott och ha i kardemumma bara eller toppa med lite neskaffe medan dom är varma och ska in i kylen. Ja man kan ha massvis med olika eller bara äta dom som den är! Trevlig lördag på er alla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!