Easy delicious rhubarb

IMG_5371 IMG_5491

Måste nog faktiskt säga att smaken är betydligt mer underbar än dessa två fjuttiga bilder.. orättvist att denna goda soppa inte gör sig på bild! Den är nämligen löjligt enkel också 🙂 Bara skölj och dra bort lite hårt skal på rabarber skaften. Skär upp och ha ner i en kastrull. Bestäm nu hur tjock du vill ha den med vattenmängden och ha i lite socker. Låt det här stå och dra ihop sig på plattan nu medan du rör om ibland. Om du tycker de blev för lös så finns det ett knep. Ha i maizenamjöl 3 msk i en kopp med 8 cl kallt vatten och rör ihop. När soppan dragit ihop sig ordentligt så rör ner lilla blandningen så får ni mer en konsistens på den as-ap-goda sommar soppan. Man kan ha den här till så mycket eller bara hälla upp ett iskallt glas när man blir sugen på någonting! 🙂 Om man nu vill tänka på sin hälsa lite mer ska man såklart äta rabarber utan socker. Det är faktiskt mycket kalcium i rabarber. Kommer ni ihåg att mamma och pappa jämt sa att man får starka ben och man dricker mjölk när man var liten.. Säg istället det om rabarber och ge dom en stjälk! Och ät det såklart själva också. Dessutom är dom bra för blodet, huden och ögonen så inte bara gör ben och tänder starkare!

 

 

Sluuurp, mums och kram

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!