Flower power

IMG_5544 IMG_5546 IMG_5547 IMG_5560 IMG_5589

 

Mysigare avslut på denna helg får man ju leta efter. Vi fick besök av min gudmor och gudfar.. Så tårtan blev helt klart uppäten 😉 Ville bara visa er hur extremt duktig hon är på att sy. Lilla älsklingen fick en mini  klänning som hon sydde ihop idag. Alla små fina detaljer och olika tyger som passar med varann!   Precis som mina två olika rosor jag fick idag på samma dag, aldrig fått så här mycket blommor i hela mitt liv och ni storknar väl snart och se. Nästa gång blir det väl på hur jag ska få till balkongen. Det ska bli väldigt spännande och få möblera en och plantera eget! Någon som har tips på bra balkong blomma som håller? Tänkte få till olika kryddor men är rädd att jag äter upp dom så fort..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!