Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Holy moly

IMG_5513

IMG_5518IMG_5520IMG_5528

 

Kors i hela jävla taket.. och förlåt för jag svär nu som mamma.. nybliven mamma! Har ju faktiskt bara varit mamma i hela 16 dagar. Och vaknade i dag med hela bordet framdukat av min kille. Det trodde jag aldrig!! Hade smugit sig till affären i morse och bunkrat upp allt möjligt gott, dukat fint ( t o m en blomma, som ska planteras på nya balkongen nästa vecka) för att fira morsdag  🙂

Så där satt jag och min mamma och kände oss väldigt uppvaktade. Skulle ju ge er recept på rabarber soppan nu var meningen men blev så överraskad och glad så soppan kommer i nästa inlägg så ni vet! Så får jag passa på och önska alla mammor i hela världen en fin dag! Det är så coolt och få vara mamma tycker jag, man måst verkligen hitta alla balanser i kroppen i hormoner och ting. Jag har ju alltid tänk på balansen mellan mat och träning, nu ska jag sätta ditt alla känslor som kom nu när man blev mamma också. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om alla mammor hur jäkla bra dom/vi är men GRATTIS <3 Jag kan inte riktigt säga hur vår lilla mamma ska firas då det kan hända att hon läser här så grattis till dig min absoluta favorit mamma på denna planet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind