True love

IMG_5572 IMG_5573 IMG_5730

 

 

Ska vara ärlig och säga att min melon var väl lite smaklös men det gör ju inget med mitt underbara sällskap.. Mina fina flickor! Ska faktiskt ta min första barnvagnstur på stan idag efter BVC kontroll med Vega. Tänk att hon kom ut som 2900 g och gick ner till 2700 g och nu på 18 dagar känns det som hon väger över 3500. Min stora flicka 🙂 Hoppas vi ses på stan idag, och att jag inte kör in i er.. Har ändå övat lite här på bygden! Puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • åh men herregud så gott med blåbär! Synd att melonen inte var lika god som den ser ut att vara 🙂
    Haha! Hoppas du klarar stadskörningen utan att krocka 😉

    Elin 2015-06-02 16:16:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!